Азіатський салат з лососем

Інградієнти:

Основні:

Огірки свіжі – 2 шт

Морква – 3 шт

Мікс салату – 3 жмені

Авокадо – 1 шт

 Фундук – 2 жмені

Філе лосося – 400 г

Кінза свіжа – за смаком

Соєвий соус – 2 ст. л

Оливкова олія -  2 ст.л

Заправка:

1. Кунжутна олія – 2 ст. л

2. Гірчиці діжонська – 1 ч.л

3. Рисовий оцет – 2 ст.л.

4. Цукор коричневий – 1 ч.л.

5.  Лаймовий сік – 1 чл.

6. Сіль морська – за смаком

7. Перець свіжомелений – за смаком

8. Соєвий соус – 2 ст. л.

Приготування:

1. Філе лосося замаринувати в соєвому соусі і оливковій олії, посолити і поперчити, залишити на 30 хв. Потім запекти в духовці при температурі 150 градусів Цельсія протягом 20 хв.

2. Овочі нарізати тонкими смужками, горіхи підсмажити на сухій сковорідці.

3. Викласти моркву і огірки в салатницю, авокадо очистити і нарізати частинками, викласти до овочів.

4. Змішати усі інградієнти для соуса. Розмішати, щоб розчинились цукор і сіль.

5. Викласти рибу на овочі і гілки кінзи, полити соусом. Посипати горішками.

Приємного апетиту!