Азіатський салат з лососем

Інградієнти:
Основні:
Огірки свіжі – 2 шт
Морква – 3 шт
Мікс салату – 3 жмені
Авокадо – 1 шт
Фундук – 2 жмені
Філе лосося – 400 г
Кінза свіжа – за смаком
Соєвий соус – 2 ст. л
Оливкова олія - 2 ст.л
Заправка:
1. Кунжутна олія – 2 ст. л
2. Гірчиці діжонська – 1 ч.л
3. Рисовий оцет – 2 ст.л.
4. Цукор коричневий – 1 ч.л.
5. Лаймовий сік – 1 чл.
6. Сіль морська – за смаком
7. Перець свіжомелений – за смаком
8. Соєвий соус – 2 ст. л.
Приготування:
1. Філе лосося замаринувати в соєвому соусі і оливковій олії, посолити і поперчити, залишити на 30 хв. Потім запекти в духовці при температурі 150 градусів Цельсія протягом 20 хв.
2. Овочі нарізати тонкими смужками, горіхи підсмажити на сухій сковорідці.
3. Викласти моркву і огірки в салатницю, авокадо очистити і нарізати частинками, викласти до овочів.
4. Змішати усі інградієнти для соуса. Розмішати, щоб розчинились цукор і сіль.
5. Викласти рибу на овочі і гілки кінзи, полити соусом. Посипати горішками.
Приємного апетиту!