Карпаччо з буряка з кремом із слабосоленого лосося

Основні:

буряк великий 2 шт.

лосось слабосолений 50 г

горошок зелений консервований 1 г

цибуля-шалот 1 шт.

для маринаду:

бальзамічний оцет 1 ст. л.

оливкова олія 1 ст. л.

мед 1 ч. л.

сіль за смаком

перець за смаком

для соусу:

авокадо 1 шт.

кунжутна олія 5 мл

майонез домашнього приготування 1 ½ ст. л.

Спосіб приготування:

1. Буряк нарізати тонкими смужками.

2. Змішайте усі інградієнти для маринаду і викладіть кружечки буряка.

3. Підготуйте соус. Авокадо очистіть і розімніть виделкою, добавте домашній майонез і кунжутну олію. Змішайте до однорідної маси.

4. Цибулю дрібно порізати, лосось наріжте кубиками.

5. Зішайте в мисці цибулю, горошок, лосось і заправте соусом.

Приємного апетиту!