Карпаччо з буряка з кремом із слабосоленого лосося

Основні:
буряк великий 2 шт.
лосось слабосолений 50 г
горошок зелений консервований 1 г
цибуля-шалот 1 шт.
для маринаду:
бальзамічний оцет 1 ст. л.
оливкова олія 1 ст. л.
мед 1 ч. л.
сіль за смаком
перець за смаком
для соусу:
авокадо 1 шт.
кунжутна олія 5 мл
майонез домашнього приготування 1 ½ ст. л.
Спосіб приготування:
1. Буряк нарізати тонкими смужками.
2. Змішайте усі інградієнти для маринаду і викладіть кружечки буряка.
3. Підготуйте соус. Авокадо очистіть і розімніть виделкою, добавте домашній майонез і кунжутну олію. Змішайте до однорідної маси.
4. Цибулю дрібно порізати, лосось наріжте кубиками.
5. Зішайте в мисці цибулю, горошок, лосось і заправте соусом.
Приємного апетиту!