Літній салат з лляною олією

Інградієнти
Свіжа кінза (коріандр)1 пучок
Томати 2 штуки
Огірки 4 штуки
Кріп ½ пучка
Редиска 1 пучок
Лляна олія холодного віджиму 2 столові ложки
Гарбузова олія холодного віджиму 2 столові ложки
Насіння льону 1,5 столові ложки
Сіль за смаком
Етапи приготування:
- Огірки нарізаємо повздовж на половинки, а потім дуже тонкими частинками. Якщо огірки маленькі-просто кільцями.
- Редиску миємо, нарізаємо також тоненькими кільцями.
3. Томати нарізаємо крупними частинками.
4. Зелень мілко нарізаємо.
5. Заправляємо салат лляною і гарбузовою олією
6. Додаємо ложку насіння льону і добре перемішуємо.
7. Солимо за смаком і прикрашаємо насінням льону.