Літній салат з лляною олією

Інградієнти

Свіжа кінза (коріандр)1 пучок

Томати 2 штуки

Огірки 4 штуки

Кріп ½ пучка

Редиска 1 пучок

Лляна олія холодного віджиму 2 столові ложки

Гарбузова олія холодного віджиму 2 столові ложки

Насіння льону 1,5 столові ложки

Сіль за смаком

Етапи приготування:

  1. Огірки нарізаємо повздовж на половинки, а потім дуже тонкими частинками. Якщо огірки маленькі-просто кільцями.
  2. Редиску миємо, нарізаємо також тоненькими кільцями.

3. Томати нарізаємо крупними частинками.

4. Зелень мілко нарізаємо.

5. Заправляємо салат лляною і гарбузовою олією

6. Додаємо ложку насіння льону і добре перемішуємо.

7. Солимо за смаком і прикрашаємо насінням льону.