Салат із зеленою квасолею та волоським горіхом

Інградієнти

Волоський горіх 30 г

Зерниста гірчиця 2,25 чайні ложки

Зелена стручкова квасоля 340 г

Морська сіль щіпка

Кунжутна олія 4 чайні ложки

Бальзамічний оцет 1,5 чайні ложки

Лляна олія холодного віджиму 1 столова ложка

Олія волоського горіха1 чайна ложка

Червона цибуля 60 г

 

Етапи приготування

1. Розігрійте духовку до 160 градусів.

2. Викладіть горіхи на деко і підсушіть, приблизно 15-20 хвилин. Дати горіхам охолонути і подрібнити їх ножем.

3. Доведіть до кипіння підсолену воду у великій каструлі. Викладіть нарізану на невеликі шматки квасолю і варити 4-6 хвилин до м`якості. Злийте воду і швидко перекладіть на лід чи промийте холодною водою. Просушіть.

4. В мисці змішайте гірчицю, оцет і сіль. Далі додайте кунжутну, лляну олію та олію волоського горіху. Злегка збийте і додайте квасолю, горіхи і дрібно нарізану цибулю. Добре перемішайте, посоліть, поперчіть за смаком.

Приємного апетиту!