Салат із зеленою квасолею та волоським горіхом

Інградієнти
Волоський горіх 30 г
Зерниста гірчиця 2,25 чайні ложки
Зелена стручкова квасоля 340 г
Морська сіль щіпка
Кунжутна олія 4 чайні ложки
Бальзамічний оцет 1,5 чайні ложки
Лляна олія холодного віджиму 1 столова ложка
Олія волоського горіха1 чайна ложка
Червона цибуля 60 г
Етапи приготування
1. Розігрійте духовку до 160 градусів.
2. Викладіть горіхи на деко і підсушіть, приблизно 15-20 хвилин. Дати горіхам охолонути і подрібнити їх ножем.
3. Доведіть до кипіння підсолену воду у великій каструлі. Викладіть нарізану на невеликі шматки квасолю і варити 4-6 хвилин до м`якості. Злийте воду і швидко перекладіть на лід чи промийте холодною водою. Просушіть.
4. В мисці змішайте гірчицю, оцет і сіль. Далі додайте кунжутну, лляну олію та олію волоського горіху. Злегка збийте і додайте квасолю, горіхи і дрібно нарізану цибулю. Добре перемішайте, посоліть, поперчіть за смаком.
Приємного апетиту!