Суп-пюре з батату
Інградієнти:
Батат 2 штуки
Морква1 штука
Цибуля-порей1 штука
Часник 2 зубчика
Свіжий корінь імбиру ½ чайної ложки
Сіль за смаком
Кунжутна олія 1 столова ложка
Лляна олія холодного віджиму ½ столової ложки
Насіння льону 2 чайні ложки
Етапи приготування:
1. Цибулю порізати кільцями і пасерувати на кунжутній олії.
2. Додати порізані кільцями або кубиками батат і моркву.
3. Залити невеликою кількістю води і тушкувати до готовності.
4. Перед готовністю додати тертий імбир.
5. Викласти в блендер, додати подрібнений часник, лляну олію та подрібнити.
6. Подавати з насінням льону та грінками з темного хліба.
Приємного апетиту!