Суп-пюре з батату

Інградієнти:

Батат 2 штуки

Морква1 штука

Цибуля-порей1 штука

Часник 2 зубчика

Свіжий корінь імбиру ½ чайної ложки

Сіль за смаком

Кунжутна олія 1 столова ложка

Лляна олія холодного віджиму ½ столової ложки

Насіння льону 2 чайні ложки

 

Етапи приготування:

1. Цибулю порізати кільцями і пасерувати на кунжутній олії.

2. Додати порізані кільцями або кубиками батат і моркву.

3. Залити невеликою кількістю води і тушкувати до готовності.

4. Перед готовністю додати тертий імбир.

5. Викласти в блендер, додати подрібнений часник, лляну олію та подрібнити.

6. Подавати з насінням льону та грінками з темного хліба.

Приємного апетиту!