Салат з кіноа, мигдалем та руколою

Інградієнти:

Кіноа ½ стакана

Мигдаль 50 г

Рукола1 пучок

Морква1 штука

Огірки 2 штуки

Лимон 0,3 штуки

Редиска 4 штуки

Сіль за смаком

Лляна олія холодного віджиму за смаком

Перець чорний мелений за смаком

 

Етапи приготування:

1. Відваріть кіноа, додайте сіль та улюблені спеції за смаком, дайте їй охолонути.

2. На крупній тертці натріть морку, наріжте огірки, редиску і порвіть листя руколи.

3. Добавте до овочів кіноа та мигдаль. Відіжміть трішки соку з лимона, добавте ложку ароматної лляної олії, сіль, перець.

Перемішайте і додавайте.

Приємного апетиту!