Салат з кіноа, мигдалем та руколою

Інградієнти:
Кіноа ½ стакана
Мигдаль 50 г
Рукола1 пучок
Морква1 штука
Огірки 2 штуки
Лимон 0,3 штуки
Редиска 4 штуки
Сіль за смаком
Лляна олія холодного віджиму за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Етапи приготування:
1. Відваріть кіноа, додайте сіль та улюблені спеції за смаком, дайте їй охолонути.
2. На крупній тертці натріть морку, наріжте огірки, редиску і порвіть листя руколи.
3. Добавте до овочів кіноа та мигдаль. Відіжміть трішки соку з лимона, добавте ложку ароматної лляної олії, сіль, перець.
Перемішайте і додавайте.
Приємного апетиту!